• Voor 14:00 uur besteld, vandaag verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Professionele nagelproducten & opleidingen

Morgan Taylor Profesional Nail Laquer

 

Morgan Taylor Nagellak heeft een exclusieve nagellak collectie die speciaal is ontwikkeld voor de nagelstylist. Morgan Taylor is simpelweg de beste nagellak die je kunt kopen, dankzij de hoge kleur pigmentatie is deze nagellak zo exclusief dat ze alle kleur expressies overtreffen!

Morgan Taylor stamt af van de Harmony Gelish familie. Hand & Nail Harmony is opgericht in 2009 door Danny Halle (CEO en oprichter). Gelish gellak heeft de afgelopen jaren al meer dan 60 awards in de wacht gesleept, zowel in Amerika als wereldwijd. Voor de nagelstylist is deze nagellak collectie een leuke uitbreiding van het bedrijfsresultaat. Je kunt deze Morgan Taylor nagellak matchen met de gellak kleur die je gebruikt op je klanten. Een leuke bijdrage voor jou en leuk dat je klant de bijpassende kleur kan aanschaffen.

Elke Morgan Taylor kleur bevat hoogwaardige en selectief gekozen ingrediënten, dit gebeurt in een hechte samenwerking me Top Fashion Designers uit New York en Milaan! Het Morgan Taylor flesje heeft een ergonomisch ontwerp met een eenvoudig te openen dop voor een optimaal gebruikersgemak.

Op zoek naar mooie, trendy en hippe kleuren? Morgan Taylor heeft meer dan 150 hoge kwaliteit nagellakkleuren in het assortiment. Alle nagellak kleuren die u zoekt, zitten in dit nagellak assortiment. Niet alle nagellak kleuren, maar ook alle nagellak soorten zijn aanwezig, zoals crème, metallic, glitter, parelmoer, shimmer, chrome, neon nagellak en meer!